Mercedes-Benz : Seks premierer hos Mercedes - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img
1 bilder i galleri
Seks premierer hos Mercedes
Kudos til Daimler. I stedet for å pøse på med snik-bilder i forkant av Genève-utstillingen, gir de oss en nøktern melding om seks verdenspremierer og bilder av en parkeringsplass.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif

Mens andre bilprodusenter med lite å fortelle lurer inn det ene teaserbildet etter det andre for å få oss, og dere, interessert i hva som kommer på Genève-utstillingen, gjør Mercedes det mye greiere.

Det sender et bilde som gir oss en antydning av hvordan standen deres kommer til å se ut i år, og forteller at til utstillingen kommer de med seks verdens-premierer, at de skal ha pressekonferanse ganske tidlig på morgenen neste tirsdag, at det hele vil bli streamet og at hvis det er noe mer vi lurer på, finner vi det sikkert på Mercedes Me-plattformen.

Der var det ikke mye svada.

Når det gjelder premierene dreier det seg i første omgang om CLA Shooting Brake. Elegant med funksjonalitet og sikkerhetsutstyr på nivå med S’en.

Så kommer EQV som konsept, stor, SUV-aktig batterielektrisk – nummer to i EQ-serien.  Og den egentlige V-Klassen kommer med flunkende ny facelift og nyheter på drivlinjen.

Det var tre.

Så har vi åpenbart en GLC som er solid oppdatert – også en verdenspremiere. Pluss en forsmak på hva Mercedes skal stille med i neste sesong av Formel E og en Showmobile som Smart stiller med, forease + skal den hete.

Dessuten kommer de med en lang rekke spesialmodeller, lover de.

Som sagt – dette er informasjon av den typen jeg liker. Uten et eneste utydelig utsnitt av en intetsigende front. Og jommen får de ikke spalteplass for slikt også.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: