Volkswagen : Her er T-Roc R - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
41 bilder i galleri
Her er T-Roc R
Volkswagen R har i dag avslørt bilen som debuterer i Sveits neste uke – en sporty T-Roc.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif

For ti dager siden sendte Volkswagen ut en første skisse som vi supplerte med spionbilder og informasjon fra Automedia. I dag har de sluppet både bilder og detaljer rundt nye T-Roc R.

Den Golf-baserte SUV-en har fått samme drivlinje som Golf Ren av mine absolutt favorittbiler siden den er ekstremt leken samtidig som den er komfortabel nok for lengre turer. 

Dessuten har den et utseende som ikke avslører for mye om hva slags muskler den innehar.

Drivlinjen består av en 2,0-liters turbo bensinmotor med hele 300 hestekrefter og et dreiemoment på 400 Newtonmeter. En 7-trinns DSG girkasse leverer kreftene til 4Motion firehjulsdriften som sørger for å sende dem til de hjulene som har best grep.

T-Roc R trenger samme tid fra null til hundre som en Golf R stasjonsvogn, nemlig 4,9 sekunder. (Golf R kombikupe er tidelen raskere). Toppfarten er elektronisk sperret ved 250 km/t.

Blant standardutstyret i T-Roc R inngår sportsunderstell med redusert bakkeklaring, progressiv styring, 17-tommers bremsesystem og en egen «race-modus» for de dagene du vil kose deg maksimalt. Og så er den utstyrt med «launch control» når du skal raskt ut av lyskrysset.

Det elektroniske stabilisator-systemet kan selvsagt skrus av når du vil tøyle grensene maksimalt.

(saken fortsetter)

Detaljer i eksteriør og interiør skiller R-utgaven fra en ordinær T-Roc, men uten at det på noe som helst vis blir prangende eller vulgært.

Litt mer aggressiv front, vertikale kjørelys, bakfanger med integrert diffuser, spoiler øverst på bakluka, to doble eksosrør, 18-tommers som standard, 19-tommere mot pristillegg er blant de utvendige detaljene. I tillegg til diverse R-logoer.

Innendørs finner vi sportsseter, lærtrukket sportsratt, pedaler i rustfritt stål og sort taktrekk.

Volkswagen omtaler bilen på bildene som «nær produksjon konseptbil», så regn med det meste av detaljer blir med videre til samlebåndet.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: