Skoda : Fargerik fremtid hos Skoda - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
38 bilder i galleri
Fargerik fremtid hos Skoda
Jeg blir nesten i godt humør av de flotte konseptene Skoda varter opp med for tiden. Her får vi en forsmak på en bil som kommer et stykke inn i 2020.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif

Foreløpig heter denne gule kreasjonen som ble avduket i Genève i dag Vision iV. Det blir garantert ikke betegnelsen når bilen settes i produksjon neste år en gang. Det blir spennende om de nok en gang klarer å finne et navn som starter på K og slutter på q, eller om de velger noe annet denne gangen.

Under bilen ligger Volkswagens MEB plattform som vi etter hvert møter i stadig flere former – senest i Volkswagens kule Buggy og Seats spennende el-Born

Vi ser en sporty crossover med coupé-aktig taklinje og markante hjulbuer, og selvsagt gjør gulfargen den ekstra kul. Bilen har en lengde på 467 cm, en bredde på 193 cm og en høyde på 161 cm.

Dermed befinner vi oss i landskapet rundt Kodiaq med hensyn til format, selv om konseptet ser vesentlig mer smidig ut. Kan det tenkes at Skoda første MEB-baserte modell blir en sjuseter siden den kun mangler 2 cm på lengden til Kodiaq?

Fronten har en horisontal lysstripe som strekker seg hele veien mellom LED Matrix hovedlysene. Dørene har ikke hendler – de åpnes ved lett berøring av autorisert personell. Sidespeil fins heller ikke – de er erstattet av videokameraer med 180 graders dekning.

Drivlinjen består av to elmotorer – en på hver aksel – med en samlet effekt på 225 kW (306 hk). Kreftene sendes til de hjulene som har best grep.

Konseptet har en oppgitt rekkevidde på 500 kilometer etter WLTP-standarden, og batteriet kan lades til 80 prosent i løpet av en halv time.

Ved å benytte laser-scannere, radar-sensorer og kameraer navigerer konseptet seg trygt frem, og i gitte situasjoner kan det ta over for sjåføren og til og med parkere automatisk.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: