Jeep : Jeep varmer opp til påske - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
18 bilder i galleri
Jeep varmer opp til påske
Tradisjonen tro stiller Jeep med nye konsepter til den årlige ørkensafarien i Utah. Det meste av puslespillbiter som er benyttet finnes i Mopar-katalogen.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet BilAutofil (1996-2022).

Twitter RSS
bsgif

For 53. gang arrangeres Moab Easter Jeep Safari, og selvsagt er Jeep på plass sammen med Mopar, FCAs ettermarkeds-spesialister.

Den årlige begivenheten som alle «hardcore» Jeep-entusiaster må få med seg minst én gang i livet avvikles i et fantastisk landskap i Moab, Utah i perioden 13.-21. april.

Landskapet er ikke bare eksotisk – det byr også på masse utfordringer av den typen tusenvis av Jeep-fans elsker.

– Moab Easter Jeep Safari er den perfekte arena hvor vi treffer og samler feedback fra våre mest lojale og dedikerte kunder – die-hard offroad-entusiastene som deltar på denne begivenheten hvert eneste år, sier Tim Kuniskis, sjef for Jeep i Nord-Amerika.

– Årets safari markerer debuten til helt nye Jeep Gladiator i Moabs vakre og ville landskap, og for å markere det har vi bygget seks morsomme og ultra-kapable truck-baserte konsepter.

Det er for det meste benyttet eksisterende komponenter fra Mopars omfattende utstyrsprogram, men også noen spesialbygde biter. Og Kuniskis garanterer at samtlige tilfredsstiller Jeeps tøffe krav til styrke og holdbarhet.

– Siden Jeep-entusiaster elsker å spesial-utstyre sine biler fins det allerede mer enn 200 eksklusive deler og tilbehør i katalogen til nye Gladiator som knapt har rukket å komme på markedet, sier Steve Beahm, ansvarlig for Mopar deler og service i Nord-Amerika.

Jeep Wayout er bygget for å kunne tilbringe noen dager i villmarken og er blant annet utstyrt med telt. For økt fremkommelighet er den hevet med to tommer. De 17-tommers felgene er påmontert 37-tommers mud-terrain dekk for maksimalt grep.

Jeep Flatbill er som skapt for dem som vil ha med seg crossykkel på sin safari. Ved å fjerne baklemmen er det montert ramper som gjør det praktisk å få med seg to crossykler på planet. Wayout og Flatbill har 3,6-liters V6 i kombinasjon med 8-trinns automatkasse.

Jeep M-715 Five-Quarter er en blanding av gammelt og nytt. Fem-kvart henviser til tidligere Jeep trucks som var i stand til å frakte et kvart tonn mer enn sine «one ton» konkurrenter. Bilen drives av en 6,2-liters Hemi V8 med hele 700 hestekrefter.

Jeep J6 har samme akselavstand som en firedørs Wrangler, men den har bare to dører for å gi plass til et ekstra langt lasteplan. Hvert av de fire LED-lysene på taket varter og med 4800 lumen, og reservehjulsracket kan holde dekk på inntil 37 tommer.

Jeep JT Scrambler har en fargekombinasjon som er inspirert av 80-tallets CJ8 Scrambler, både eksteriørt og interiørt.

Jeep Gladiator Gravity består utelukkende av komponenter som er bestillingsklare og viser hvilke muligheter Gladiator byr på for dem som setter pris på virkelige åpne naturopplevelser. Grinden over planet er utstyrt med et nett som inneholder fjellklatrerutstyr, og under dette dekslet finnes et avlåst rom med to skuffer som kan dras ut.

Det er lett å skjønne at Jeep appellerer til mennesker som er opptatt av naturopplevelser, om enn på en annen måte enn dem som går lange ski- eller fotturer i fjellet.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: