Nissan : Nissan viser lekker elbil med 4x4 - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Nissan viser lekker elbil med 4x4
Nissan viser forsmak på det som kan bli en meget populær elbil med firehjulstrekk.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif

Nissan viser frem to helelektriske konseptbiler på bilmessen i Tokyo. Nissan Ariya Concept er åpenbart forsmaken på en elbil som skal i produksjon i 2020, med debut i Norge i 2021.

Den gode nyheten sett med norske øyne er at den får firehjulsdrift – og crossover-uttrykket blir nok heller ikke feil, verken her hjemme eller ute i resten av verden.

Dagens Leaf har fått litt tyn da rekkevidden ikke er all verden. Den største batteripakken er på 62 kWh. I den kommende elbilen blir trolig kapasiteten høyere og rekkevidden lengre.

Målene på bilen tilsvarer en C-segment SUV à la Qashqai. 

For øvrig sier Nissan at Ariya Concept viser Nissans nye designretning, kalt «Timeless Japanese Futurism», hvor en elektrisk plattform kombineres med tradisjonelle japanske minimalistiske tema.

Nissan IMk-konseptet skal vi ikke dvele mye med her, den har vi omtalt omfattende tidligere. Nissan kaller det det «ultimate, kompakte konseptet for urban pendling»

Blant øvrige nyheter på Nissans stand finner vi en ny Nissan Skyline, MPV-en Serena,  Nissan Dayz, siste utgave av racerbilen LEAF NISMO RC og Nissan LEAF e+-

 

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: