44.000 og besøksrekord for Oslo Motor Show - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
51 bilder i galleri
44.000 og besøksrekord for Oslo Motor Show
Messesjef Tommy Larssen sprakk opp i et eneste stort smil da tallene for Oslo Motor Shows ti års jubileum forelå og ny publikumrekord med nær 44.000 besøkende var et faktum.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif

Tiårs jubileet til Oslo Motor Show ble akkurat så suksessfullt som arrangøren Norges Varemesse og forlaget Albinsson&Sjöberg hadde håpet på. Og med oppunder 44.000 besøkende innenfor portene de tre dagene showet varte noteres igjen publikumsrekord. Dette er 2000 flere besøkende enn forrige rekord satt for to år siden.

Til jubileumsshowet åpnet BMW-museet sitt magasin og fraktet til Norge den dyreste bilen som sannsynligvis noen gang har vært her i landet og uansett den dyreste som er vist fram på OMS: McLaren F1 GTR Longtail. Bilen ble utviklet til 24 timers løpet i Le Mans i 1997 og verdsettes til 180 millioner kroner.

Etter at bilen ble pensjonert fra motorsport, har den knapt vært vist offentlig. At BMW velger å ta en slik bil til et lite land som Norge viser bare hvilken posisjon Oslo Motor Show har opparbeidet seg som motorshowarrangør.

Karsten Warholm løper ikke bare så fort over hekkene at han har sikret to verdensmesterskap, men 400 HEKK står det også på den brune Bobla som han vant etter et løp på Bislett da han var langt mindre kjent enn i dag.  

Like naturlig som at Oliver Solberg skrev autografer og driftingmesteren Fredric Aasbø helgen gjennom pakket publikum inn i gummirøyk fra bakhjulene på Toyotaen, frontet Warholm Bobla som en skikkelig damemagnet.

Årsaken til at Oslo Motor Show stadig trekker flere til Lillestrøm siste helga i oktober er arrangørens evne til å speile det fantastiske mangfoldet i motormiljøet, nær sagt uansett hvor mange hjul det er på kjøretøyet og hvor lite eller mye motoreffekt som produseres.

Her følger noen glimt som viser nettopp dette mangfoldet.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: