Tesla Model S: Tesla ferdig på Nürburgring - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
22 bilder i galleri
Tesla ferdig på Nürburgring
SPIONBILDER: Tesla har vært nesten tre uker i Tyskland og gjennomført nye tester på Nordsløyfa.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet BilAutofil (1996-2022).

Twitter RSS
bsgif

Tilsynelatende har de benyttet de samme to testbilene som sist de var her, men prototypene som skal danne grunnlag for Teslas kommende Plaid-modell er enda kraftigere modifisert enn tidligere.

Det innebærer blant annet nye, store lufteåpninger bak forhjulene. Den blå bilen har en massiv diffuser mens denne på den røde modellen er standard. De har også prøvd seg med en bakvinge som ser ut til å være hentet fra racerbanen.

Tidlig i testperioden krasjet den røde bilen kraftig, så programmet har nok blitt noe amputert i forhold til opprinnelige planer med kun én bil til disposisjon.

Uten at det er bekreftet offisielt skal Tesla har notert to runder på 7 minutter og 13 sekunder. Det er nesten halvminuttet raskere enn Porsches tid på 7:42. Men dette er altså med en ribbet bil som er under utvikling og skiller seg dramatisk fra produksjonsutgaven av Model S.

Ifølge våre kilder testet Tesla ut en rekke ulike komponenter og modifiserte bilen mer og mer. Blant annet testet de ut en bakvinge tilsvarende den som benyttes på GT3-biler.

Trolig var det siste test for Tesla på Nürburgring for i år, men vi kan regne med at de er tilbake med vårsola og fortsetter utviklingen av den kommende Plaid-modellen.

Det skulle ikke forundre meg om Porsche også snart er tilbake og forbedrer sin egen rekord, hvis de i det hele tatt bryr seg.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: