BMW : Mye muskler og lang rekkevidde - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
19 bilder i galleri
Mye muskler og lang rekkevidde
BMW har røpet en del detaljer for sin kommende i4, men den lanseres ikke før i 2021 og har to modeller foran seg i køen.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

BMW betegner drivlinjen de nå har under utvikling som femte generasjon eDrive. Den skal først benyttes i iX3 som lanseres i 2020, og den vil etter hvert også finne veien til iNEXT og i4 som vi har fått hint om gjennom i Vision Dynamics

Med i4 lanserer BMW sin første modell med egenskaper som vi finner i 3- og 4-serien, dynamikk, sporty og elegant design, premium kvalitet og romslighet, komfort og funksjonalitet som en firedørs Gran Coupé.

Utviklingen av i4 er en del av BMWs elektriske satsing. Allerede i dag har selskapet en stor portefølje av helelektriske og plug-in hybride modeller, og innen 2023 skal de tilby 25 modeller med elektrifisert drivlinje.

BMW lover å sette nye standarder med i4. Elmotoren, elektronikken, ladeenheten og den høyspente batteripakken er fullstendig nyutviklet. Sammen utgjør de femte generasjon eDrive.

Elmotoren utviklet for i4 får en maksimal effekt på 530 hestekrefter, tilsvarende nivået til en V8 i dagens modeller med forbrenningsmotor. BMW antyder null til hundre på rundt fire og toppfart på over 200 km/t.

Femte generasjon eDrive inkluderer også en batteripakke med det siste av batteriteknologi. Pakken har en flat utforming og høy energitetthet som gir en vekt på rundt 500 kg. En kapasitet på rundt 80 kWt skal gi i4 en rekkevidde på rundt 600 kilometer.

En ladekapasitet på 150 kW skal fylle batteriet til 80 prosent på rundt 35 minutter, hvilket innebærer at man «tanker» 10 mil i løpet av seks minutter.

BMW i4 skal i produksjon fra 2021 og den skal bygges ved selskapets fabrikk i München – side om side med 3- og 4-serien, inkludert modeller med hybrid drivlinje og toppmodellen M4.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: