Porsche 911 Turbo: Her er Porsche 911 Turbo S - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
35 bilder i galleri
Her er Porsche 911 Turbo S
SPIONBILDER: Nyeste generasjon Porsche 911 med internkode 992 er allerede på plass hos forhandlerne, men de som ønsker det grommeste må fortsatt smøre seg med tålmodighet en stund til.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Tradisjonen tro lager Porsche en rekke varianter på sin sportsbil. Så langt er de spreke Carrera-modellene på plass i både coupé- og cabriolet-form med to- og firehjulsdrift, men noen vil ha mer krefter enn de 450 hestene Carrera S / 4S byr på.

Her er en av variantene som da kan stå på ønskelisten – 911 Turbo S. Også den vil komme i begge karosseriformer.

Selv om bilen på bildene har mye til felles med Carrera-modellene er det en rekke detaljer som røper at dette er en modell med enda mer pulver.

Se for eksempel de store luftinntakene i bakskjermene og i frontfangeren samt åpningen som slipper ut varm motorluft i hekken. Disse varsler om en motor med ekstra potens.

Les vår prøvekjøring av Porsche 911 Carrera 4S Cabriolet

Bilen har også ekstra luftinntak over kjøre-/blinklysene, en stor bakvinge og massive bremser med gule calipere.

Motoren blir en twin turbo 6-sylindret boxer som i forgjengeren, koblet til en åttetrinns dobbel clutch girkasse og firehjulsdrift.

Det forventes at nye 911 Turbo får mer krefter enn forgjengerens 540 hester, trolig opp mot 600 i Turbo og 640 i Turbo S som er modellen vi har bilder av her.

Våre kilder sier at Turbo S på sikt skal elektrifiseres opp mot 700 hester, med det skjer neppe før modellen får en midtlivs oppgradering om 3-4 år.

Porsche må som alle andre ty til elektrifisering for å senke forbruket, slik de har gjort på Cayenne og Panamera. Og hva er vel da mer naturlig enn å starte med toppmodellen?

Den begrensede kamuflasjen tyder på at nye 911 Turbo snart skal ut i offentligheten, kanskje allerede på Genève-utstillingen neste måned. Omtrent samtidig vil også racing-entusiastenes favoritt, 911 GT3, bli lansert.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: