Rolls Royce : Rolls-Royce leker silke-bad ass - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
17 bilder i galleri
Rolls-Royce leker silke-bad ass
Silkeramp har fått en helt annen betydning siden Rolls-Royce kombinerte sin Cullinan Black Badge med fotografen Mark Riccione og sendte dem til Los Angeles.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Urbane omgivelser var briefen Riccione fikk. Akkurat den trengte han ingen nærmere instruksjoner på. Han er en av de mer gatesmarte jeg vet om, fikk Top Gears (magasinets) «Best Haircut» i 2016 og har tatt et og annet bilfoto i sin tid

Så han fikk med seg Black Badge-versjonen av den nye familiebilen til Rolls, og den er gjennomført. Krom-bitene er smoked, kjølerfiguren har en halvblank svart finish, 22 tommers felgene er svarte innslag (men caliperne er røde) og eksos-låten er desidert bass-svart.

Dessuten fikk han med seg en spesialpakke etter egne spesifikasjoner – Skreddersydd Urban Fotograf Ferie Modul kalte de den – med utstyr for jobben.

Følg med, så lærer du litt om merkevarer.

Den inneholdt blant annet en 12,9-tommers Apple iPad Pro, en 16-tommers Apple MacBook pro (for bildebehandling), en DJI Mavic Mini drone, Sennheiser PXC550 MkII hodetelefoner med støydemping, solbriller fra Persol, modell PO3225-S, ytterklær fra Supreme og en vannflaske.

Denne spesielle modulen ble skreddersydd av håndverkerne på fabrikken og ble foret med Forge Yellow skinn, for å matche interiøret til Cullinanen.

Selvfølgelig fant han noen av de kuleste bilene i by’n. Og bildene ble nok det Rolls hadde håpet på.

Denne nobel-bilen i bad-ass konfigurasjonen følte seg åpenbart hjemme blant low-riderne, hot rodene, custom-syklene og de råtrimmede importbilene. 

Ingen tvil om hvem som var King of the Night.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: