Nye løp for Dennis Hauger - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
15 bilder i galleri
Nye løp for Dennis Hauger
Dennis Hauger har i helgen kjørt to nye løp i Formel 3 på Red Bull Ring under meget varierende værforhold.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Konkurransen er meget tøff i den internasjonale F3-serien, men det norske stortalentet har gjort nye fremskritt i løpet av helgen selv om han fortsatt er poengløs.

På fredagens frie trening var han blant de raskeste før de fleste av konkurrentene byttet til nye dekk. Dennis sparte sine nye dekk til kvalifiseringen.

I første del av kvalifiseringen – nå på nye dekk – var han topp ti og raskeste av de tre førerne i Hitech-teamet.

– Jeg hadde en god følelse, men i siste del av kvalifiseringen fikk jeg ikke det maksimale ut av dekkene, uten at jeg vet hvorfor, sier Dennis som endte kvalifiseringen på 20. plass.

Med startspor 20 er det begrenset hva man kan oppnå i løpet, spesielt når det ble et grusomt uvær som til slutt gjorde at løpet ble rødflagget.

– Det var masse vannplaning og avkjøringer, jeg klarte å avansere et par plasser, men det var mye Safety Car på banen og til slutt ble løpet stoppet på grunn av de ekstreme forholdene, sier Dennis som endte på 18. plass.

Den plasseringen ga startsporet i søndagens løp som ble kjørt i strålende solskinn på tørr bane. Her klarte Dennis å avansere seks plasser og endte på 12. plass.

– Det andre løpet er jeg mer fornøyd med, for det var begrenset med kjøretid grunnet episoder som medførte flere runder bak Safety Car. Så totalt sett tar vi med oss noe positivt fra Østerrike når vi forflytter oss til Budapest for nye løp neste helg, konkluderer Dennis.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: