Volkswagen Golf: Flere nye Golf-modeller kan bestilles - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Flere nye Golf-modeller kan bestilles
To ladbare hybridmodeller, en mild hybrid samt den sportslige Golf GTI er nykommere som nå kan bestilles hos norske Volkswagen-forhandlere.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif

Den nye inngangsmodellen i Golf-programmet blir eTSI 110 hk med DSG automatgir. Den vil blant annet ha «Front Assist» med nødbremsfunksjon, prediktiv cruisekontroll, «Lane Assist» og LED-frontlykter, tresoners klimaanlegg og de digitale instrumentene «Innovision Cockpit» som standard.

– Den nye inngangsmodellen i Golf-familien er en sprek og velutstyrt premiumbil. Med priser fra kr 343.700, eks. frakt- og leveringsomkostninger, blir den et meget attraktivt alternativ for de som foretrekker eller er avhengig av en effektiv forbrenningsmotor, sier Edvardsen-Eibak.

Golf eTSI 110 hk har et dreiemoment på 200 Nm, og akselererer til 100 km/t på 9,9 sekunder. Den kan trekke tilhenger på 1300 kg. Oppgitt snittforbruk er på 5,2 liter/ 100 km (WLTP).

De to nye, ladbare Golf eHybrid-modellene får begge et batteri på 13 kWt.

Det gir Style eHybrid med 204 hk og 350 Nm dreiemoment en elektrisk rekkevidde på inntil 71 km (WLTP). Den nye Golf GTE eHybrid vil få 245 hk og 400 Nm dreiemoment, og en elektrisk rekkevidde på inntil 52 km (WLTP).

– De nye eHybrid-modellene er sportslige bensinbiler og elbiler i ett. De gjør det mulig å kjøre helelektrisk i hverdagen, samtidig som du får ytelser som ligger nær GTI-nivå. Og med en ladbar hybrid slipper du bekymringer for rekkevidden, sier Edvardsen-Eibak.

Begge hybridene kan trekke en tilhenger på 1500 kg, og forhåndsklimatisering kan programmeres via appen «We Connect». Golf Style eHybrid vil koste fra 423.700 kroner. GTE eHybrid er priset fra kr 467.200.

Golf GTI har vært et ikon for bilentusiaster i over 43 år. Nå kommer en helt ny utgave. Den får en toliters TSI-bensinmotor på 245 hk og 370 Nm dreiemoment. Det gir en akselerasjon til 100 km/t på kjappe 6,2 sekunder, mens toppfarten er 250 km/t.

Nye Golf GTI vil koste fra 475.500 kroner. Alle de fire nye modellene i Golf-programmet kan bestilles hos norske Volkswagenforhandlere fra den 22. september, med oppstart av levering fra høsten 2020.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: