Audi Q2: Ansiktsløft for Q2 - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
47 bilder i galleri
Ansiktsløft for Q2
Fire år etter lanseringen foretar Audi nå et ansiktsløft og tekniske oppgraderinger av sin kompakte crossover.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif

Nå er ikke Q2 noen utpreget volumselger i Norge. Hittil i år er det ifølge OFV registrert 94 av dem, mot 215 samme periode i fjor. Vi får se om den kommende oppgraderingen fører til mersalg, skjønt Q2 mangler et viktig element for suksess i Norge – elektrifisering.

Med målene 421 x 179 x 154 centimeter over en akselavstand på 260 cm er den mindre enn sin hovedkonkurrent, Mini Countryman, i alle retninger. Minien er det registrert 463 stykker av hittil i år, og hele 743 i samme periode i fjor. 99 prosent av disse er ladbare.

To alternativ motorer tilbys. Q2 35 TFSI har en 1,5-liters bensinmotor på 150 hestekrefter og maks dreiemoment på 250 Newtonmeter. Du kan velge mellom 6-trinns manuell eller 7-trinns DSG, begge gir 0-100 på 8,6 og toppfart på 218.

Q2 35 TDI har en 2,0-liters dieselmotor med like mange hester, men her en dreiemomentet på 360 Newtonmeter. Standard girkasse er 7-trinns S tronic og ytelsene er tilsvarende som i TFSI-utgaven. Ønsker du quattro må du velge dieselmotor.

Audi vil lansere den oppgraderte modellen i en spesialversjon med betegnelse «Edition One». Den tilbys i to lakkfarger, Apple green eller Arrow grey, har S line støtfanger i kontrastfarge og en stor takspoiler.

Speilhus og Audi-logoer er sortlakkerte, og 19-tommers felger og sportsunderstell inngår i pakken sammen med Matrix LED hovedlys.

Interiøret er basert på S line med sort taktrekk og kontrastsømmer i grått på setene. Pedalene og fothvileren er utført i rustfritt stål.

Regn med startpriser på rundt 400.000 kroner.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: