Suzuki Swift: Populær Suzuki oppgraderes - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img
5 bilder i galleri
Populær Suzuki oppgraderes
Swift er blant Suzukis mest populære modeller i Norge – ja, faktisk står den for 30 prosent av salget siden 2010. Nå får den et ansiktsløft og tekniske oppgraderinger.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif

Swift har ved flere anledninger stått øverst på salgsstatistikken for Suzuki, og sammen med Yaris og Polo er den blant småbilene som holder stand i et segment med stadig større innslag av elbiler.

Den skiller seg fra de fleste konkurrenter i klassen gjennom firehjulsdrift – riktignok produseres Swift også med forhjulsdrift, men det er uaktuelt for den norske Suzuki-importøren RSA som kun selger Suzuki med firehjulsdrift.

Foruten at fronten har fått et løft med ny grill, har også Suzuki har gitt Swift 4x4 ny hybridmotor, som gir et lavere forbruk og lavere CO2-utslipp.

Drivstoffeffektiviteten forbedres ytterligere med et mildt hybridsystem med et Li-ion batteri med kapasitet oppgradert fra 3Ah til 10Ah for å forbedre effektiviteten for energigjenvinning. Ifølge importøren reduserer det CO2-utslipp med inntil 5 prosent.

Økt sikkerhetsnivå
For mange er sikkerhet vesentlig ved kjøp av ny bil. I den nye utgaven av Suzuki Swift 4x4 oppgraderes sikkerheten med flere nye funksjoner.

Automatisk nødbremssystem hjelper sjåfører med å unngå kollisjon ved hjelp av en sensor som fanger opp kollisjonsfare. I tillegg kommer den nye Swift med det importøren betegner som et «vinglevarslings-system» som sørger for at du holder deg på veien.

Ytterligere sikkerhetsutstyr inkludert i standardpakken er filvarsling-system, blindsonevarsling, parkeringssensor bak, trafikkskilt-gjenkjenning, ryggevarsling og oppvarmede sidespeil.

Den oppgraderte Suzuki Swift er priset fra 259.900 kroner, men de fleste vil nok legge til en SafeTech-utstyrspakke og vinterhjul med aluminiumsfelger.

Ifølge RSA har pakken er verdi på kr 88.800, men de frister med et pakketilbud hvor du får «nye» Swift inklusive vinterhjul og SafeTech-pakke til kr 279.900.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: