Ford : Blir dette erstatningen for Mondeo? - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img
4 bilder i galleri
Blir dette erstatningen for Mondeo?
Ford viser en spennende konseptbil i Shanghai. De hevder den blir en ren Kinamobil, men kanskje får vi se en slektning i Europa om noen år?
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif

Selv om SUV-er er i vinden som aldri før, ser vi stadig flere produsenter komme opp med alternative former på sine nye modeller. Evos er siste tilskudd til Ford-stammen og står utstilt i Shanghai i disse dager.

Ford omtaler Evos som det første produktet som i hovedsak er utviklet av dere Kina-baserte designteam, men ikke helt uten å dra veksler på konsernets globale ekspertise. De hevder likevel bilen er designet for å ivareta ønskene fra kinesiske kunder.

Evos kan trygt kalles en crossover siden den kombinerer elementer fra flere biltyper – sedanens fire dører, taklinjen til en coupé og den ekstra bakkeklaringen man finner i en SUV/crossover.

Takrails og svart dekor rundt hjulbuene kan minne om Fords Active-varianter,  eller nylig viste Citroën C5 X

Innendørs dominerer gigantiske skjermer dashbordet i en bredde på hele 110 cm. Instrumentpanelet er en 12,3-tommer mens berøringsskjermen for infotainment er hele 27 tommer og strekker seg over midtkonsollen og bort til området foran forsetepassasjeren.

Skjermene kan splittes slik at sjåføren kan følge med på navigasjonen mens passasjeren ser en film eller spiller et spill på sin del av skjermen. Softwaren er levert av Baidu som er Kinas svar på Google.

Ford nevner ikke et ord om drivlinje, men det er naturlig å tenke at den er elektrisk eller hybrid.

Bilen skal bygges av Changan Ford og kommer på markedet i Kina innen utgangen av 2021.

Gjennom spionbilder har vi avslørt at Ford skal erstatte Mondeo med en helt ny biltype, og selv om det blir rene spekulasjoner er det ikke utenkelig at den kan ha designtrekk i samme retning som Evos.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: