BMW 2-serie: Snart klar for ny 2-serie coupé - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
54 bilder i galleri
Snart klar for ny 2-serie coupé
SPIONBILDER: Snart skal BMW lansere en ny generasjon 2-serie coupé. Nå slipper de litt info for å bygge opp entusiasmen.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif

Siden introduksjonen av den legendariske BMW 2002 på slutten av sekstitallet, har kompakte, kjøreglade biler med to dører vært en del av kjernen til BMW.

Første bil som bar navnet BMW 2-serie Coupé ble lansert i 2014, og nå er tiden snart inne for en helt ny generasjon.

Selv om alt er nytt er oppskriften klassisk: Bakhjulsdrevet oppsett, vektbalanse tett på 50:50 mellom akslene, et ekstremt vridningsstivt karosseri, et chassis bygget for dynamikk og svinger, og ikke minst – solid med krefter under panseret.

Modellen som nå testes til ytterste på Nodsløyfa er den helt nye BMW M240i xDrive med en rekkesekser på 374 hk under panseret.

Med 8-trinns automatgirkasse og xDrive firehjulsdrift, plantes ifølge BMW kreftene i asfalten for maksimalt grep og kjøreglede under alle vei- og føreforhold.

Samspillet mellom firehjulsdriftsystemet og M sportsdifferensialen på bakakselen er en vesentlig faktor for den kompakte kjøregleden bilen byr på, både rett frem og gjennom svingene.

Les også: BMW M2 på bane og vei

Karosseridesignen til den helt nye BMW 2-serie Coupé preges av både klassiske og nye BMW-linjer. Enn så lenge er detaljene godt skjult under kamuflerende deksler og folie, men snart vil bilen vises i all sin prakt.

– I et år hvor mye vil handle om helelektriske BMW iX og BMW i4, så trekker vi også kaniner som en ny generasjon kompakt coupé opp av hatten. Det er ikke alle bilprodusenter forunt å kunne by på kjøreglede i alle fasonger og størrelser, men for oss i BMW er også denne delen av historien en del av fremtiden, sier Marius Tegneby, kommunikasjonsdirektør i BMW Group Norge.

Vi loves mer informasjon om helt nye BMW 2-serie Coupé om ikke så lenge, og ifølge vår lanseringskalender starter leveringene mot slutten av året

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: