Polestar : Polestar 3 skal produseres i USA - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Polestar 3 skal produseres i USA
Polestar annonserer at deres første SUV skal produseres i USA, men kun for det amerikanske markedet.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif

Den kommende SUV-en Polestar 3 vil bli produsert i Ridgeville i Sør-Carolina, på samme produksjonsanlegg som Volvos biler. Bilene som produseres i Sør-Carolina vil selges i USA.

Dermed får Polestar produksjon i to av de største enkeltstående markedene for elektriske biler – USA og Kina. Selskapet har også hovedkontor, og har etablert salg og distribusjon, i Europa.

– Polestar 3 vil bli produsert i USA for våre amerikanske kunder. Jeg husker mottagelsen jeg fikk da jeg først introduserte Polestar i USA, og jeg er stolt over at vår første SUV nå skal produseres i Sør-Carolina. Dette betyr at USA ikke lenger er et eksportmarked, men et hjemmemarked, sier Thomas Ingenlath, CEO i Polestar.

Polestar sier de vil åpne rundt 25 Polestar Space i USA i løpet av 2021. Her skal det tilbys kundetilpassede løsninger som testkjøring fra hjemmet, gratis tjeneste for henting og levering i forbindelse med service, og mobile tilbud for kunder i markeder i påvente av et Space.

Polestar ble lansert i 2017 av Volvo Cars og Geely Holding. Produksjonsfasilitetene i South Carolina ble åpnet i 2018 av Volvo Cars

– Produksjon i USA reduserer leveringstid, samt at det har positive ringvirkninger på miljøet med tanke på shipping av biler til alle verdens hjørner. Det vil også påvirke prisen på Polestar 3 positivt. Alle disse faktorene gjør Polestar enda mer konkurransedyktig i et tøft amerikansk marked, sier Dennis Nobelius, Chief Operating Officer hos Polestar.

Polestar 3 blir første modell ut i den nye generasjonen av elektriske biler bygget på arkitekturen til Volvo Car Group, designet helelektrisk fra bunnen av slik tilfellet også er med Volvo C40

Den kommende SUV-en vil ha tilkoblingsmuligheter basert på Googles infotainment-system, Android Automotive OS. Bilen vil også inkludere high-end, autonome sikkerhetsfunksjoner. Produksjonsdetaljer kommer på et senere tidspunkt.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: