M-Sport Edition Ford Fiesta
M-Sport Edition Ford Fiesta
M-Sport Edition Ford Fiesta
M-Sport Edition Ford Fiesta
M-Sport Edition Ford Fiesta
M-Sport Edition Ford Fiesta

Fiesta med rallygener

Selskapet som drifter Fords rallybiler, M-Sport, er nå klar med en meget potent Fiesta.

Publisert Sist oppdatert

Nå er det ikke snakk om en ny rallybil, men en gateversjon med betegnelsen M-Sport Edition Ford Fiesta. Både styling og motortuning er skreddersydd i denne utgaven som skal bygges i et begrenset opplag av Permashine, en av M-Sports samarbeidspartnere på rallyfronten.

Som en brobygger til rallybilen Fiesta RS WRC er M-Sport Edition Fiesta utstyrt med en hekkspoiler i høyglans sort og en spesiell dekor inspirert av WRC-teamet.

Setene har M-Sport logo, rattet er i nappskinn med Alcantara trim, girkula er i karbonfiber med logo, og det sitter en karbonfiber logo på bakluken som forteller hvilket nummer i rekken dette eksemplaret er.

De viktigste oppgraderingene er imidlertid de som ligger skjult under panseret. Her sitter en 1,6-liters EcoBoost turbomotor god for 215 hestekrefter og et dreiemoment på 320 Newtonmeter.

Girkassen har en ATB «limited slip» differensial for å få kreftene effektivt ned i bakken, og 17-tommers OZ-felger i matt sort kompletterer utstyrspakken.

Skjønt de som ønsker det ultimate, kan få enda mer. En Handling-pakke inneholder Bilstein dempere og Eibach Pro fjærer. Det fins også en bremsepakke med Alcon calipere og 332 mm skiver, samt et modifisert eksosanlegg.

- Dette er en ekte «hot hatch» med Quaife diff i girkassen i tillegg til mange andre gjennomtenkte muligheter gjennom utstyr levert av våre faste samarbeidspartnere. Bilen ser fantastisk ut, og den går faktisk like bra som den ser ut, sier M-Sport-sjef Malcolm Wilson.

Powered by Labrador CMS