Defender Above & Beyond Service
Defender Above & Beyond Service

Godt formål? Gir bort en Defender eller syv.

Driver du med redningstjeneste eller er flink til å plukke plast fra havet? Land Rover har spesialutstyrt syv Defendere som gave til organisasjoner som fortjener det.

Publisert Sist oppdatert

Da jeg så Defenderen for første gang sa jeg at endelig var den blitt moderne, men samtidig regnet jeg med at en epoke var over.

For meg består veldig mange mentale bilder av Defenderen av hvitmalte biler med rødt kors eller rød måne på siden og på taket, parkert langt inne i et krigsherjet område.

– Det er det slutt på, sa jeg til meg selv. – Denne er alt for raffinert.

Kanskje jeg tok veldig feil? Land Rover i USA jobber i hvert fall aktivt med å skape et bilde av den nye modellen som går langt uttapå bildet av luksus-safari turisten.

I syv tiår har bilene deres vært brukt i førstelinje hjelpeoppdrag skriver de, og nå skal de gi bort syv biler utstyrt for liknende oppgaver.

De som mener å ha noe å fortelle om hva de gjør når det gjelder redning eller havopprydding og som er kvalifisert, har frist til 7. april med å sende inn beskrivelse og video av virksomheten. Og samtidig fortelle hvor mye bedre de kan bli med en Defender. Og de må dokumentere en non-profit status.

‘Defender Above & Beyond Service’ heter belønningsprogrammet, og når de er ferdig med den første runden står fem andre kategorier for tur.

Der finner vi blant annet førsterekke livredning, dyrevelferd og bedring av nærmiljø. Den første av disse rundene skal også inkludere to kategorier, og der er fristen den 3. mai.

De siste tre gruppene må ha klart materiellet sitt til den 28. juni.

Det er juryer som velger tre finalister i hver gruppe. De resultatene blir lagt ut på egne hjemmesider, og så er det opp til resten av verden å bestemme hvem som til slutt stikker av med bilene.

Kanskje jeg får se Defender i dramatiske førsterekker allikevel, da. Godt jeg ikke veddet om å spise noe pannebånd eller liknende.

Om du bor i USA og er kvalifisert finner du deltaker-detaljer her.

Powered by Labrador CMS