Detroit tar grep

De store bilutstillingene har slitt med manglende oppslutning de siste årene – ikke minst NAIAS, den store amerikanske utstillingen som hvert år avvikles i Detroit. Nå vil de prøve å snu trenden.

Publisert

Volvo var blant de første produsentene som fortalte at heretter skulle de være mindre synlige på de store bilutstillingene og heller velge alternative måter å presentere sine nyheter på overfor publikum.

De har blant annet benyttet mobile utstillingsenheter som de har utplassert der de potensielle kundene befinner seg.

Flere har fulgt i Volvos fotspor, og ved høstens store utstilling i Paris er det en del store produsenter som glimrer med sitt fravær.

Nå forteller NAIAS (North American International Auto Show) at de fra 2020 tar grep for å bli mer attraktive.

I stedet for å avholde messen i en iskald januar flyttes den til juni. Dermed kan store deler av utstillingen avvikles utendørs i stedet for inne i den trange Cobo Hall som til nå har vært eneste arena.

Mer enn tre kvart million mennesker besøkte Detroit-utstillingen i januar, og man regner med at oppslutningen vil bli vesentlig høyere nå showet flyttes til juni som er en attraktiv måned i Detroit med blant annet Indycar-løp og fyrverkeri på elven.

2019 blir dermed siste gang messen avvikles i januar med pressedager 14.-15. januar. Den er åpen for publikum i perioden 19.-27. januar i tilfelle du skulle planlegge en tur dit.

Powered by Labrador CMS