Citroën DS3 Cabrio Racing Concept
Citroën DS3 Cabrio Racing Concept
Citroën DS3 Cabrio Racing Concept
Citroën DS3 Cabrio Racing Concept
Citroën DS3 Cabrio Racing Concept
Citroën DS3 Cabrio Racing Concept
Citroën DS3 Cabrio Racing Concept

Heftig DS3 Cabrio

Mens Peugeot viser produksjonsutgaven av RCZ R, nøyer søsterfirma Citroën seg med å dra lakenet av en ny konseptbil på Goodwood.

Publisert Sist oppdatert

I helgen stiller Citroën ut konseptbilen DS3 Cabrio Racing på Goodwood Festival of Speed.

Den nye konseptbilen er basert på coupé-utgaven av DS3 Racing. Med bare 25 kilo ekstra i forhold til originalmodellen, beholder cabrioleten de kvikke kjøreegenskapene til DS3 Racing.

Citroën DS3 Cabrio Racing har en sportslig fremtoning. Karosseriet er i matt grå Moondark, og kombineres med 19-tommers felger i glinsende sort samt detaljer i sort krom på håndtak, pyntelister og sidespeil.

DS-mønsteret finner man igjen det sorte stofftaket samt inngravert i speilhusene, mens bremsekaliprene, navkoppene samt en vertikal stripe på dørene er i rød kontrastfarge. Samme fargekombinasjon fins i interiøret.

Motoren er en 1,6-liter med 202 hk, og Citroëns motorsportavdeling, Citroën Racing, har utviklet spesielle bremser og hjuloppheng, i tillegg til et eget karbonkit.

Sébastien Loeb har fått anledning til å teste DS3 Cabrio – se hvordan det gikk.

Kupeen i Citroën DS3 Cabrio Racing er både sporty og elegant. Bøttesetene har en ny form for armbåndsureffekt i tre ulike materialer, mens sømmene på setene, dashbordet og rundt girspaken er i rød Carmin-farge.

Den samme rødfargen går også igjen i rammen rundt setene og på instrumentbordet.

Med DS3 Cabrio Racing presenteres i tillegg andre spesialprodukter, blant annet et barnesete i tre materialtyper, akkurat som resten av setene.

DS3 Cabrio Racing vil bli utstilt under bilutstilling i Frankfurt som arrangeres for 65. gang i september. Det sier foreløpig ingen ting om eventuell serieproduksjon av spesialutgaven.

FØLG OSS PÅ VÅR FACEBOOK-SIDE - KLIKK LIKER OG VI OPPDATERER DEG!

HOLD DEG OPPDATERT MED DAGLIGE NYHETSBREV – REGISTRER DEG GRATIS HER!

Powered by Labrador CMS