Lexus UX
Lexus UX

Kompakt Lexus

Lexus har i dag sluppet det første offisielle bildet av sin kompakt crossover som skal debutere i Genève neste uke.

Publisert Sist oppdatert

Vi har sett denne komme en stund. På Paris-utstillingen i 2016 viste Lexus en konseptbil med betegnelse UX, samtidig som Toyota debuterte sin C-HR.

Hvor mye de to har til felles skal vi nok snart finne ut av, men i mellomtiden får du nøye deg med en pressemelding Lexus Norge har sendt ut i dag, samt de første teaser-bilder og en videosnutt:

Lexus slipper de første offisielle bildene og det første videoklippet av sin kompakt-SUV Lexus UX i forkant av verdenspremieren på Genève-messen 6. mars.

De viser en design som kombinerer en kompakt framtoning med et kraftfullt ytre; understreket av et fremtredende skulderparti og en høy hoftelinje.

Under eksteriøret sørger en helt ny plattform for eksepsjonell karosseristivhet, med et lavt tyngdepunkt som gir en smidighet og kjøreegenskaper på linje med biler i kompaktklassen.

På innsiden kombineres en førerorientert del rundt sjåføren og et romslig og innbydende passasjermiljø, med svært god oversikt over veien.

Med modig design, klasseledende håndverk og innovative teknologiske løsninger, vil UX appellere til kunder i en dynamisk og voksende del av markedet, samt være en inngangsmodell til luksusmerket.

Pressekonferansen på Genève-messen, med Lexus Europa-president, Pascal Ruch og UX’ sjefingeniør, Chika Kako, holdes klokken 10 den 6.mars på Lexus-standen i hall 4 i Palexpo.

Vi lover å komme tilbake nå vi har noe mer å fortelle om bilen. I mellomtiden får du noen flere glimt av den i denne videoen:

Powered by Labrador CMS