Kia EV6
Kia EV6
Kia EV6
Kia EV6
Kia EV6
Kia EV6
Kia EV6
Kia EV6

Ny Kia i bilder

Forrige uke fikk vi de første vage bilder av Kias kommende elbil. I dag har vi fått bedre bilder av både eksteriør og interiør.

Publisert Sist oppdatert

Vi skrev for noen dager siden at Kia velger ny navnestrategi for sine elbiler. Samtlige skal betegnes med bokstavene EV pluss et tall, og første modell ut er crossoveren EV6.

Nå som vi får skikkelige bilder ser vi lettere slektskapet med Hyundai Ioniq5 – selv om denne har langt mer dristig design enn Kia har valgt i sin modell.

Vi vet at Hyundai/Kia-plattformen muliggjør drift på både to og fire hjul, gir plass til store batteripakker slik at man kan oppnå rekkevidde på 400-500 kilometer og at bilene kan ekspresslades grunnet sin 800 volts arkitektur. Mer om dette i Ioniq-omtalen.

Kia gir ingen praktisk eller teknisk informasjon i denne runden, men kommer derimot med en lang utredning om sin nye designstrategi. Bilen skal avdukes i løpet av mars, så vi får snart mer kjøtt på beinet.

Studer bildene og gjør deg opp din egen mening om bilens design, og dersom du ønsker å vite mer om bakgrunnen for denne får du den i kortform ved å spille av denne videoen på drøye to minutter.

Powered by Labrador CMS