Lesestoff, ikke på stranda

Det er ikke lenge siden vi fortalte om et spesielt bokverk om Ferrari. Aston Martin er ikke mye dårligere.

Publisert Sist oppdatert

Boken kan bli din for £1335,60:

Vi fortalte nylig om et ganske vanvittig bokprosjekt rundt Ferrari-myten. Den billigste utgaven kostet 4.100 dollars.

LES SAKEN HER

Aston Martin følger oppskriften, men er litt mer beskjeden.

For på den nettsiden som heter www.astongifts.co.uk – ideell for alle som ikke har plass eller råd til en ekte, finner man fremdeles de siste utgavene av en praktfull bok om Astona Martins legendariske DB 4 Zagato. En av historiens mest praktfulle biler.

Boken er fra 1998, er på 400 sider pluss noen spesialtrykk av designer Ercole Spadas tegninger av denne bilen.

Den er skrevet av to spesialister. Stephen Archer gjør en grundig beskrivelse av de 20 opprinnelige bilene som ble produsert. Mens Simon Harries plasserer det hele i en historisk og kulturell sammenheng med resten av Italias karosserivirksomhet

LES OGSÅ: Zagato/Aston 50 år

Opprinnelig ble boken gitt ut på Palawan Press som hadde en periode med meget prestisjetunge bøker og meget prestisjetunge biler.

Jeg oppdaget at boken, som for lengst er utsolgt fra forlaget, fremdeles finnes fra denne AM-gavesentralen, til en pris som faktisk er lavere enn det en kjøper var villig til å gi for et brukt eksemplar – på nettet.

Høres ut som en god forretningsidé å kjøpe denne boken for de £ 1335,60 Astongifts skal ha, og så finne en på nettet som gir 2000 for den.

Hvis du synes det er for mye å investere, så har det samme nettstedet en delekatalog til en vanlig DB 4 for under 100 pund. Eller en rød, 1:18 skalamodell av DB4 Zagato til bare 33 pund.

Mange muligheter...

Powered by Labrador CMS