Villa d’Este-titt på ny Aston

Aston Martin benyttet Villa d’Este festen sist helg til en forhåndsvisning av sin neste DBS.

Publisert Sist oppdatert

Kodenavnet, AM 310, har lenge vært kjent. Og i det siste har det også dukket opp en del av de obligatoriske «spionbildene» fra Nürburgring.

Det er akkurat som det skal være, bilen får tross alt offisiell dåp senere i år og skal ut og tjene til livets opphold en gang neste år.

Som debutant på Concorso d’Eleganza var den selvfølgelig pimpet ganske mye i forhold til slik den så ut på kjørebildene fra Nürburgring – nå har den fått to-tone lettmetallhjul, den har fått skikkelige speil og et og annet innslag av ganske dekorative kullfiber-elementer.

Det er liksom ingen tvil om at også dette er en Aston Martin, selv om det jo heldigvis har skjedd noe.

Litt tøffere i profil kanskje, forskjermer og bakskjermer er mer aksentuert og den runde hekken med de uttrukne baklysene er iøynefallende. Dessuten er det grep som gjør at man fort tenker på One-77 her og der.

Det er ikke mye vi egentlig vet om den nye modellen. Den bruker selvfølgelig selskapets VH-chassis – den som ligger til grunn for et ganske smart modulbyggesett.

Det sies at det er ganske mye kullfiber i bilen. Og at den skal bruke en oppgradert utgave av 6-liters V12-motoren. Men hva den skal hete vet vi ikke.

Det kan jo hende det snart dukker opp flere detaljer, nå som de har vist bilen slik den skal bli.

Powered by Labrador CMS