Audi TTS
Foto: Carparazzi©
Audi TTS
Foto: Carparazzi©
Audi TTS
Foto: Carparazzi©
Audi TTS
Foto: Carparazzi©
Audi TTS
Foto: Carparazzi©

Kjappere TT avslørt

Audi er i ferd med å utvikle en enda raskere versjon av sin sportslige TT. Vi har spionbilder av den hemmelige testbilen.

Publisert Sist oppdatert

I dag får du TT med to alternative motorer, basisutgaven med 2-liters TFSI-motor på 200 hk og drift på forhjulene, eller V6-versjonen som yter 250 hk i kombinasjon med Audis anerkjente quattro-teknologi som overfører kreftene til alle fire hjulene.

Men Audi har hintet at de nok kan tenke seg å tilby en hissigere TT-utgave i fremtiden, og det er denne Carparazzi nå har avslørt under testing.

Utilslørt

Bilen er så godt som uten kamuflasje, men den matte sorte finishen gjør det vanskelig å skimte detaljene som skiller denne fra en konvensjonell TT.

Trolig vil modellen bli døpt TTS, og når den kommer på markedet i 2008 er det biler som Porsche Cayman og heftige utgaver av BMW Z4 som skal utfordres.

TTS vil anvende samme 2,0 TFSI motor som S3, men i en enda mer trimmet utgave god for minimum 280 hk. For å sørge for å få kreftene effektivt overført til asfalten utstyres bilen med quattro.

Manuell eller S-Tronic

En 6-trinns manuell gearkasse blir standard, men mange vil nok fortrekke å få sin TTS levert med S-Tronic dobbel clutch kasse. Grunnet sin geniale konstruksjon sørger kassa for mer effektive gearskift og lavere utslipp enn en manuell kasse.

I kombinasjon med V6-motorene blir således prisen den samme enten du velger bil med manuell eller S-Tronic, og det samme kan komme til å skje med TTS.

Den hittil heftigste TT’en kommer trolig på markedet i 2008 som både coupé og cabriolet. Med stipulert prislapp på ca 50.000 euro vil den nok havne et godt stykke under millionen her i Norge

Powered by Labrador CMS