"Bil for alle" blir "Autofil 2002"

Nå er det blitt klart at NRK går sterkt inn i høstens store bilutstilling. Til nå har den første publikumsmessen på Norges Varemesses nye anlegg på Lillestrøm vært kalt Bil for alle. Nytt navn er Autofil 2002. Jan Erik Larssen blir sterkt engasjert. Dette kommer til å bli moro.

Publisert Sist oppdatert

Men nå kommer i tillegg NRKs eget bilsirkus med Jan Erik Larssen i spissen til å flytte inn i en av hallene, med en kjempestand. Aktiviteter og bilglede, som dette programmet har representert siden det startet, blir selvfølgelig fellesnevner for dette området.

Og dette blir ikke et stunt, NRK har gjort en langsiktig avtale med Norges Varemesse om dette samarbeidet. Om tre år skal det være en stor bilutstilling der igjen, i årene som ligger mellom skal man ha andre bil/motormanifestasjoner der, og ved alle disse anledningene skal Autofil være partner og sette sitt preg på arrangementet.

BIL skal også jobbe tett mot utstillingen, neste utgave kommer til å inneholde en fyldig forhåndsomtale av Autofil 2002, vi kommer til å følge opp med nyheter etterhånden som de dukker opp, på denne siden, og BIL skal stå for utstillingens katalog.

Du kan like godt krysse av for en av disse datoene med en gang, det er svært sannsynlig at minst 100.000 andre også kommer til å gjøre det. Og bruk toget, det er tre minutter å gå til det nyåpnede anlegget fra jernbanestasjonen.

Powered by Labrador CMS