Multimedia i Bil

Selvfølgelig blir det mye mer enn bare biler på Autofil 2002. En hel hall full av annet enn bare biler. For eksempel et stort prosjekt som heter Lyd i Bil, der 8 utstillere har gått sammen om å vise bilstereo, multimedia og navigasjon.

Publisert Sist oppdatert

Du vil kunne få demonstrert ettermonterbart utstyr og de nye norske elektroniske kartverkene som ikke bare viser deg veien, men som også forteller deg når du kommer til neste bensinstasjon og om hvilke hoteller du kan velge mellom på stedet. Multimedialøsninger vil det også bli mange av, MP3 for bil får du, og når noen av bilene er blant dem som konkurrerer om NM i bilstereo tror jeg dessuten vi kan love både vanlig bass og diskant. Masse publikumsaktiviteter legges det også opp til på standen.

Det blir bilpleie så det holder, både Auto Care International og Krefting & Co, som blant annet har med nye produkter for aluminiumpleie, skal være der. Og også Panvulk, som vi tidligere først og fremst har tenkt på i forbindelse med hjul og dekk, har en omfattende serie bilpleieprodukter som de skal vise.

Radio 1 kommer til å ha et vandrende studio. Og det skulle forundre oss mye hvis det ikke blir TV-aktiviteter i NRK-hallen. Og siden vi er inne på opplevelser: Dersom det er drømmer du er ute etter, er de fleste merke og lokale bilklubbene i landet invitert til å vise frem en av sine grommeste biler i denne hallen. Selv om dette kanskje får preg av litt parkeringsplass – det kommer tross alt nesten 100 biler inn i den avdelingen, blir det i så fall en parkeringsplass du aldri har sett maken til.

Powered by Labrador CMS