Britain by Bentley
Britain by Bentley
Britain by Bentley
Britain by Bentley
Britain by Bentley
Britain by Bentley
Britain by Bentley
Britain by Bentley

Juvelsamling på hjul

Tirsdag rullet Bentley ut den røde løperen i sitt hovedkvarter for 100 medlemmer av Bentley Drivers Club og 50 av deres klenodier.

Publisert Sist oppdatert

Besøket er en del av touren ”Britain by Bentley” som feirer klubbens 75-årsjubilum med en reise som strekker seg over 3000 miles på britiske veier. Slike kjøreturer har lang tradisjon i Bentleys 80-årige historie.

Det er kommet førere fra hele verden til arrangementet. Syd og Nikki Reinhardt har reist helt fra Australia med sin 1927-modell 6 ½ litre Mulsanne. Andre, som Jenny Ford og hennes Blower Bentley, har base i Storbritannia.

Ekvipasjene kom til Crewe Hall i Bentleys hjemby mandag kveld for en gallamiddag med toppledelsen i Bentley Motors.

Tirsdag ble det kjørt kortesje med politieskorte til Bentleys fabrikk i Pyms Lane hvor klubbmedlemmene kunne ta nye modeller som Mulsanne og Continental GT nærmere i øyesyn.

Bentleys direktør for kongelige og VIP-relasjoner og vert for arrangementet, Richard Charlesworth, sa det var en selvfølge at Britain by Bentley la turen innom Crewe.

- Vi er glade for å kunne ønske så mange klubbmedlemmer og deres kjøretøy velkommen. Det er en unik og meget spesiell anledning å ha så mange sjeldne og historiske Bentleyer samlet her i Crewe, sa Charlesworth.

- Bentley Drivers Club ble startet for 75 år siden av Bentley-eiere som elsket å kjøre sine biler. Vi er stolte av å opprettholde denne tradisjonen i dag, kvitterte Jenny Ford, leder for Bentley Drivers Club.

Powered by Labrador CMS