Bentley Continental Flying Spur Speed Arabia
Bentley Continental Flying Spur Speed Arabia

Bentley for Midtøsten

Bentley presenterer to nye spesialutgaver. Begge er forbeholdt velstående kunder i Midtøsten.

Publisert Sist oppdatert

Totalt skal det bygges 50 eksklusive biler med betegnelse Continental Flying Spur Arabia og Continental Flying Spur Speed Arabia. Begge modeller har spesielle detaljer som ikke fins på de ordinære modellene.

Det kan kanskje høres snevert ut å bygge spesialmodeller for et så geografisk begrenset område, men faktum er at denne regionen står for 10 prosent av Bentleys omsetning.

Fra den første forhandleren i Dubai åpnet for få år siden, har Bentley i dag hele ni forhandlere i Midtøsten. Disse holder til i Dubai, Doha, Abu Dhabi, Kuwait, Bahrain, Oman, Jeddah, Riyadh og Al Khobar.

SE: Et annet resultat av Bentleys byggesett

Modellene opprettholder samme tekniske data som standardutgavene. I tilfellet Continental Flying Spur Arabia vil det si en seksliters W12 som gjør unna null til hundre på 4,9 sekunder og har en potensiell toppfart på 312 km/t.

Speed-utgaven har ni prosent høyere effekt og 15 prosent høyere dreiemoment. I tall innebærer det 610 hk og 750 Nm, og i ytelser 0-100 km/t på 4,8 sekunder og toppfart på 322 km/t.

LES OGSÅ: Ny Bentley blir Mulsanne

Unike felger og eksklusive plaketter er en del av Arabia-pakka. I tillegg har bilene luksusutstyr som ventilerte og oppvarmede seter for fører og passasjerer. Ryggen til forsetene er utstyrt med piknikbord som kan felles ut.

Selv tanklokket er en liten juvel – forkrommet og utstyrt med den berømte B-logoen. Og for at du trygt skal kunne overlate til en vakt å parkere bilen, får du med en spesialnøkkel som ikke gir tilgang til bagasjerom og hanskerom.

Powered by Labrador CMS