En Rolls-Royce Silver Seraph kommer snart på norske skilter
En Rolls-Royce Silver Seraph kommer snart på norske skilter
Bentley Arnage Red Label
Arnage bakfra
Arnage bakfra
Bentley Arnage Red Label
Arnage forfra
Arnage forfra
Bentley Arnage Red Label
Arnage fra siden
Arnage fra siden
Bentley Azure
Azure
Azure
Bentley Azure
Azure interiør
Azure interiør
Bentley Continental R
Continetal R interiør
Continetal R interiør
Bentley Continental T
Continental T
Continental T
Bentley Mulliner Continental R
Mulliner Continental R
Mulliner Continental R

Bentley og Rolls godt plassert på Grünerløkka

Som vi omtalte i går er Bentley og Rolls-Royce nå godt plassert på Oslos beste østkant. To eksklusive Bentley-modeller er på plass i lokalene til Insignia.

Publisert

Med etablering av nye firmaer for så vel Porsche som Ferrari de siste 4-5 årene, har det skjedd mye på luksus- og sportsbilfronten i gamlelandet. Og selv om totalsalget av nye biler er for nedadgående gjelder det ikke i de mest eksklusive segmentene.

Bentley-prisene starter på i overkant av 3 millioner kroner. For det beløpet får du en Arnage Red Labell med en turbomatet 6,75-liters V8’er som yter 405hk og har et maks dreiemoment på 835Nm ved 2200 o/min. Som seg hør og bør er selv den rimeligste Bentleyen velutstyrt med klimaanlegg, elektrisk justerbare seter foran og bak i lekreste Connolly-skinn og elektrisk justerbart skinnratt. Gearkule i skinn samt valnøttpaneler hører også med i standardpakken. Dessuten et avansert Alpine stereoanlegg med 6 høyttalere, navigasjonssystem, parkeringssensor og Bentley alarm.

Insignia synes tydeligvis ikke standardversjonen er nok påkostet, så de har lagt inn enda flere raffinerte detaljer i sin utstillingsbil som har en listepris på til sammen kr 3.184.440.

Ønsker du å nyte sommersola i virkelig luksuriøse omgivelser er Bentley Azure Mulliner det rette valget. Denne cabrioleten henter ut 426hk (875 Nm ved 2200 o/min.) fra en 6,75-liters V8’er. Utstyrnivået er omtrent som i Arnagen, men i modellen Insignia viser frem er det plusset på ekstrautstyr slik at bilen har en samlet pris på kr 4.334.220. Da er imidlertid to originale Bentley paraplyer plassert i bagasjerommet.

De mest sportslige bilene i Bentley-serien er Continental R og T. Disse er 2-dørs coupeer med god plass til fire i luksuriøse omgivelser. Du finner prisene på samtlige modeller fra Bentley og Rolls-Royce under Nye biler i vår database. Interessant skal det bli å følge salgsutviklingen for de engelske luksusbilene i tiden fremover.

Powered by Labrador CMS