Bil 11.2018
Bil 11.2018
Bil 11.2018
Bil 11.2018
Bil 11.2018
Bil 11.2018
Bil 11.2018
Bil 11.2018
Bil 11.2018

Nytt Bil på vei

Når utgangspunktet er galt, blir resultatet genialt, skriver Bil medarbeider i en panegyrisk hyldest til den luksuriøse og sofistikerte slegga Mercedes-AMG GLC Coupé 63 S.

Publisert Sist oppdatert

Dette er et av mange høydepunkter i seneste nummer av bladet Bil som i disse dager dumper ned i abonnentenes postkasser og neste uke blir å få kjøpt i løssalg.

I sammenligningstesten denne gang analyseres forholdet mellom Audis nye og infotainmentavanserte A6 og kjøresterke BMW 5-serie. Vår konklusjon er at bilene har så mange fellestrekk at merketilhørighet sannsynligvis teller mer enn selve bilen i valget mellom de to.

Oslo Motor Show, høstens gigantshow på Lillestrøm, er ikke mer enn en måned unna, og Bil har allerede begynt oppkjøret mot det som ligger an til å bli det mest omfattende motorshowet noensinne på Lillestrøm. Er du en av de 42.000 besøkenes som ventes til messen de tre dagene den varer, så kan du varme opp med å lese om den i bladet Bil. Om ikke messen allerede er krysset av i kalenderen, så kanskje vi kan inspirere deg til å endre planene for siste helg i oktober.

Arvelig belastet som han er bruker Fredrik Askestrand i Våle i Vestfold tiden til å skru mens han venter på å bli gammel nok til å ta lappen. 16 åringen har allerede på plass i låven en av landets flotteste Toyota Celica GT fra 1971. Bilhistoriene til Fredrik, fetteren Joachim og de to familiene Askestrand kan du lese i spalten Entusiastgarasjen.

Motorsport er viktig i bladet Bil, og i seneste nummer skriver Terje Ringen om 16 åringen Marcus Påverud som aldri var i tvil om veivalg og viktigheten av å være bestemt for å nå målene man setter seg. Hvordan han gjør det leser du om i Bil.

Dekk er viktigst, men felg er morsomst, var gjennomgangsmelodien under åpningen av Felgorama på Furuset i Oslo i sommer. Naturligvis var både Bil og BilNorge på åpningen. I tillegg har vi gjort et dypdykk i landets største spesialbutikk for felger og Bils medarbeider slår fast at på sitt beste kan felger være rene kunstverk.

Selvfølgelig inneholder Bil også denne gang en rekke prøvekjøringer og nyheter. Vi er blant de aller første til å smake på lille Lexus UX, som slett ikke er så liten i kompakt-SUV-klassen.

Jon Winding-Sørensen synger ut om EQC, elbilsatsingen til Mercedes-Benz og lurer på hvorfor den først kommer neste sommer mens Odd Erik Skavold Lystad avslutter sin mangeårige karriere i Bilforlaget med å slå fast om Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio at han med hånden på hjertet aldri er blitt så glad i en SUV noen gang.

Bladet BIL kommer i løssalg neste uke, men benytt deg gjerne av vårt abonnementstilbud om du vil være blant de første som får bladet hjem i posten.

Powered by Labrador CMS