Porsche 911 by Mansory
Porsche 911 by Mansory
Porsche 911 by Mansory
Porsche 911 by Mansory
Porsche 911 by Mansory
Porsche 911 by Mansory
Porsche 911 by Mansory
Porsche 911 by Mansory
Porsche 911 by Mansory

Mansory tilbyr stash til ny 911

Det er godt å vite, for de som synes en Porsche 911 er for ordinær, at flere selskaper står i kø for å hjelpe.

Publisert

Mansory er et bayersk tuningselskap, kjent for å sprite opp eller pynte på superbiler fra Bentley, Rolls-Royce, McLaren, Ferrari og Porsche. Til Genève-utstillingen har deres avdeling i Sveits tatt frem nytt spesialtilbehør for den ansiktsløftede utgaven av Porsche 911 – bedre kjent som 997 blant Porsche-venner.

Aerodynamikk, ytelser, handling og style er tema for modifiseringene Mansory tilbyr. Karosserideler er laget i et lett materiale kalt for PU-RM for å optimalisere vekten på sportsbilen. Du står fritt til å bytte ut flere detaljer i fronten, inklusiv et panser i karbonfiber. Sideskjørt og et motordeksel tilpasset Mansorys eksosanlegg, står også på programmet.

Det sportslige eksosanlegget skal sammen med et sportsfilter sørge for litt kjappere akselerasjon og et vesentlig bedre lydbilde. Sistnevnte kan du forresten tilpasse din egen smak via en fjernkontroll. Andre endringer er i denne omgang ikke gjort i den allerede spreke boxermotoren.

Lette spesialfelger hører selvsagt med i tilbudet. Du finner fem doble eiker i hver felg som har dimensjon 8.5 x 20 tommer foran og 12 x 20 bak. Dekkene er Michelin Pilot Sport i henholdsvis 245/30 foran og 325/25 bak. Til sammen senker det nye utstyret bilens tyngdepunkt med 30 mm.

Mansory har også mye snacks for interiøret og tilbyr skreddersøm med materialer i bl.a. fineste lær, metall og karbonfiber. Om ønskelig kan du få lærdetaljene utført i din egen favorittfarge.

Powered by Labrador CMS