Oppdatering på A

Synes du det er en stund siden du så noen tilførsel til vårt oppslagsverk "Bilmerkenes historie"? Det er helt riktig! Men det betyr ikke at vi har latt serien ligge.

Publisert Sist oppdatert

Vi har derfor gått inn på moderne begreper som "oppdatering" og "kvalitetssikring", inntil videre ved å ta for oss alle merker som begynner på A og heve dem til samme nivå som merkene lenger uti alfabetet.

Konkret betyr det at vi har lagt til en norsk historikk på de A-merkene som har blitt importert til Norge. Vi har også fulgt opp utviklingen på disse merkenes modellnavn-profiler mer detaljert og vi har lagt til en rekke nye biler av både klassiske og nye modeller. Særlig gjelder dette Alfa Romeo og Audi, og etterhvert vil vi gjøre det samme med andre merker som begynner på bokstaver tidlig i alfabetet.

Hvorfor? Målet er selvsagt å ha det beste oppslagsverket på bilmerkenes historie her til lands samlet på BilNorge. Hvorvidt vi lykkes, får leserne avgjøre. Men vi vet at "ittno' kjem tå seg sjøl", så da valgte vi altså å begynne fra bunnen av igjen....

Powered by Labrador CMS