BMW X6
BMW X6
BMW X6
BMW X6
BMW X6
BMW X6
BMW X6
BMW X6
BMW X6
BMW X6
BMW X6
BMW X6
BMW X6
BMW X6
BMW X6
BMW X6
BMW X6
BMW X6
BMW X6
BMW X6
BMW X6
BMW X6
BMW X6
BMW X6
BMW X6
BMW X6
BMW X6
BMW X6
BMW X6
BMW X6
BMW X6
BMW X6
BMW X6
BMW X6
BMW X6
BMW X6

BMW X6 er priset

Den får sin verdensdebut i Paris til helgen og kommer til Norge i desember. Men allerede nå er prisene klare for nye BMW X6.

Publisert Sist oppdatert

BMW X6 er en bil som skiller seg ut med sin spesielle design – en stor SUV med coupé-aktige linjer og fire separate seter. Både Audi og Mercedes har gitt signaler på at de jobber med tilsvarende konsepter, men foreløpig er BMW alene i denne nisjen.

Andre generasjon X6 er nå rett rundt hjørnet, basert på nye X5 som debuterte i vår. Den får både økt ytelse og oppfrisket design.

Kontinuitet
-Nye BMW X6 fortsetter der forgjengeren slapp, og byr nå på litt mer av alt. Med en skarpere design, mer motorkraft og økt kvalitet er dette en ettertraktet bil for de som ønsker noe av det ypperste BMW kan tilby. Vi gleder oss til å slippe løs nye X6 på det norske markedet i desember, sier markeds- og kommunikasjonsdirektør Christian Gottschalk i BMW Norge.

Hittil i år det ifølge OFV bare registrert 8 nye X6 mens tallet for hele 2013 var 49. Vi kan anta at den nye modellen utløser ny interesse og gir en boost i salget neste år.

Mer kraft, mindre forbruk
Nye BMW X6 leveres med BMW TwinPower Turbo bensin- og dieselmotorer som gir en reduksjon i drivstofforbruk på inntil 22 prosent sammenlignet med forrige generasjon.

Modellen har også BMWs intelligente firehjulsdriftsystem med betegnelse xDrive som standard.

Skarpere design, mer plass
-BMW X6 har allerede, med sitt luksuriøse preg, markante fremtoning og høye ytelse, etablert en posisjon i markedet for sporty SUV-er. Disse egenskapene er bevart i andre generasjons X6, som nå oppdateres med enda skarpere design og en mer sporty utførelse, sier Gottschalk.

Bilen er også romsligere enn før. Bagasjerommet er blant annet økt med 75 liter sammenlignet med forgjengeren.

-Omfanget av standardutstyr har også økt kraftig med nye BMW X6. Utstyret inkluderer blant annet bi-xenon-lys, 19-tommers lettmetallfelger, elektrisk bakluke, skinninteriør, 8-trinns Steptronic sportsautomat og Driving Assistant Safety package via BMW Connected Drive.

-Tross mer utstyr og kraftigere motorer er prisene på nye X6 på nivå med eller lavere enn hos forgjengeren, konkluderer Gottschalk.

Powered by Labrador CMS