Hongqi E-HS9
Hongqi E-HS9
Hongqi E-HS9
Hongqi E-HS9
Hongqi E-HS9
Hongqi E-HS9
Hongqi E-HS9

Vurderer du en Hongqi?

I så fall bør du sette deg på reservasjonslisten som nå er åpnet. Da kan du bli en av de første til å parkere en E-HS9 i garasjen allerede før året er omme.

Publisert Sist oppdatert

Den norske Hingqi-importøren har åpnet forhåndsreservasjon av E-HS9. Dermed får interesserte nordmenn anledning til å bli de første i verden utenfor Kina til å sikre seg den imponerende elbilen.

– Tusenvis står på interesseliste for Hongqi E-HS9, og svært mange har kontaktet oss for å reservere og bestille, lenge før vi har åpnet for det, sier Knut G.H. Aas, administrerende direktør i HBI Norge AS.

– Det er tydelig at folk har fått øynene opp for denne bilen, og det er både prisen, designet og teknologien som appellerer. Vi gleder oss til å gi nordmenn muligheten til å sikre seg Hongqi E-HS9, og det blir spennende å se hvilken mottakelse dette får fremover.

Aas gleder seg over en god start:

– Allerede noen få sekunder etter at forhåndsreservasjonen åpnet hadde de første kundene reservert, og et stort antall reservasjoner kom inn de første timene.

Forhåndsreservasjonsbeløpet er kr 15.000, som kunden får tilbakebetalt når kontrakt inngås.

– Vi ønsker i første omgang å gi de mest interesserte anledning til å reservere først. Mange ønsker å få bilen raskt, og vi planlegger å levere de første bilene til norske kunder allerede i fjerde kvartal 2021, sier Aas.

De som vil se og oppleve bilen først, kan gjøre det hos forhandler etter påske.

Du finner mer informasjon på den norske hjemmesiden.

Dette er de første 44 Hongqi-forhandlerne

– Det aller viktigste for oss er at kunden blir fornøyd med bilen og opplevelsen av den, avslutter Aas.

Utstyrsnivåer og priser

Hongqi E-HS9 kommer i tre utstyrsnivåer:

  • Comfort, estimert pris fra kr 620.000
  • Premium, estimert pris fra kr 700.000
  • Exclusive, estimert pris fra kr 780.000
Powered by Labrador CMS