Nye Octavia bakfra

Ny Skoda Octavia stasjonsvogn

Prisene for Octavia stasjonsvogn

Den nye Skoda Octavia kommer i februar som stasjonsvogn. Norge er et av de første landene i Europa som får den nye modellen.

Publisert Sist oppdatert

Den rimeligste versjonen av Skoda Octavia stasjonsvogn koster 228.800 kroner. Modellen leveres med en rekke utstyrs- og motoralternativer. Toppmodellen er en stasjonsvogn i spesialutgaven Laurin & Klement med en 2,0-liters TDI-motor. Denne utgaven av Skoda Octavia koster like under 350.000 kroner. Prisforskjellen mellom sedan-utgave og stasjonsvogn-utgave av Skoda Octavia er for alle versjoner kun 10.000 kroner.

Importøren Harald A. Møller AS regner med at 4X4-versjonen av den nye Skoda Octavia vil bli spesielt populær i Norge, slik tilfellet var med forgjengeren. Med permanent firehjulstrekk leveres bilen med en 150 hk FSI-motor eller en 105 hk TDI-motor.

Bagasjeplassen på den nye Skoda Octavia stasjonsvogn er økt og bagasjerommet er nå på 580 liter. Dersom baksetene legges ned kan bilen ta hele 1620 liter bagasje. Lasteevnen er inntil 660 kg. Importøren har satt seg som mål å selge 2200 biler av Octavia i 2005, både sedan og stasjonsvogn.

* Tilgjengelig fra juni 2005

Med forbehold om skrivefeil og prisendringer

Prisene er veil. kundepris inkl registreringsavgift, vrakpant og 25% mva levert Harald A. Møller AS

Powered by Labrador CMS