Red Bulls nye firmabiler
En blid David Coulthard
Red Bulls nye firmabiler
Christian Klien peker på signaturen som viser at denne er hans
Red Bulls nye firmabiler
Scott Speed med sitt røde eksemplar
Red Bulls nye firmabiler
De fire førerne med hver sin nye sportsbil

Ikke helt vanlige firmabiler

Formel 1-førere er ikke helt alminnelige lønnsmottakere. Før helgen fikk fire av dem hver sin nye firmabil. I Norge hadde de blitt skattet til blods av en slik gest.

Publisert Sist oppdatert

Det var førerne i Red Bull Racing og junior-teamet, Scuderia Toro Rosso som i anledning starten på den europeiske delen av F1-kalenderen, fikk utlevert hver sin nye Maserati GranSport. ”Dermed kan de lettere bevege seg fra bane til bane på vårt kontinent, var intensjonen.

Maserati GranSport er utstyrt med en 4,2-liters V8-motor som yter 400 hk. Den er således den mest populære Maserati-modellen hos den yngre delen av kundekretsen deres og det er også denne som har stått modell for den populære Trofeo GranSport racingserien.

Bilene er individuelt utstyrt med skilter som avslører hvilket team de kjører for (STR for Scuderia Toro Rossi og RBR for Red Bull Racing) samt et nummer som korresponderer med førernes startnummer i F1.

Hvorvidt de fire selv fikk velge farge, er vi usikre på, men i alle fall endte de opp med følgende varianter: David Coulthards er Touring Grey, Christian Kliens Carbon Black, Antonio Liuzzis bil er Meditterranian Blue og amerikanske Scott Speed har fått sin lakkert i en frisk World Championship Red.

Powered by Labrador CMS