Tilbud til ekte Morganister

Morgan er på vei til den offisielle testen foran 24-timersløpet på Le Mans som kjøres førstkommende helg. Men de trenger støtte for å hanskes med Ferrari og Porsche og ber om DIN hjelp.

Publisert Sist oppdatert

Morgan har solide samarbeidspartnere på den tekniske fronten gjennom Mecachrome, Mader, KW og Yokohama, men de mangler en hovedsponsor og har derfor problemer med å få budsjettet sitt i havn.

Så hvis du, eller noen du kjenner, har lyst til å bidra med noen millioner (pund) er det bare å melde sin interesse. Men Morgan takker også ja til mindre bidrag fra privatpersoner gjennom følgende tilbud:

  • A) For 50 pund (kr 650) får du navnet ditt på bilen og får i tillegg lov til å bidra med ytterligere midler.
  • B) For £1000 (kr 12.400) blir du en eksklusiv partner, noe som innebærer en rekke fordeler. Eller, hvis du er en skikkelig Morganist…
  • C) …kan du være med i en lukket budrunde om 7 VIP-pakker med dobbeltrom i franske privathus 10 minutter fra banen hvor vinnerne kan bo, alt inkludert, sammen med nøkkelpersonell fra teamet torsdag til mandag i løpshelgen. Inngangsbilletten for å by på denne pakken er minimum £4.000 (50.000) per dobbeltrom.

Dersom du er interessert i et av tilbudene kan du logge deg inn på Morgans hjemmeside (klikk på Racing) for å lese mer.

Powered by Labrador CMS