Fleksibelt for familien
Fleksibelt for familien
Fleksibelt for familien
Fleksibelt for familien
Fleksibelt for familien

Fleksibelt for familien

En kompakt flerbruksbil er et aktuelt alternativ for barnefamilien som skal velge bil. Vi tok med oss to bilmodeller som har kommet i ny drakt for å se om det er vesentlige ulikheter mellom dem. Ja, vi fant mange forskjeller, men testresultatet ble meget jevnt.

Publisert Sist oppdatert

Først publisert i Bil nr 6-2011.

Ford C-Max har entret markedet som en helt ny bil sammenlignet med forgjengeren, men de smarte bakseteløsningene er beholdt.

På slutten av fjoråret kom Volkswagen Touran i ny utgave, hvor karosseriplatene er nye, men de vesentligste innvendige detaljer som plass og seteløsninger er uforandret fra forgjengeren.

Noen vil sikkert mene at vi burde ha valgt Grand C-Max som duellmotstander til Touran, ikke C-Max. Det er riktig hvis vi bare ser på muligheten for 7 seter, men det er feil hvis vi ser på bilenes størrelse.

Grand C-Max har 11 cm lengre akselavstand og er 12 cm lengre utvendig enn Touran. Mellom C-Max og Touran skiller det henholdsvis 3 og 2 cm. Dessuten har Grand C-Max skyvedør på hver side, mens C-Max og Touran har vanlige bakdører.

LES VIDERE:

- Ford C-Max

- Volkswagen Touran

- Konklusjon

- Testvurdering og poeng Ford C-Max

- Testvurdering og poeng Volkswagen Touran

Powered by Labrador CMS