Massasje og høy sigarføring

Vi føler oss absolutt som en konge i disse bilene, spesielt i baksetet. Slottet har nylig kjøpt en maken Lexus, men vår testbil har mer utstyr. Vår S-Klasse står ikke så mye tilbake, men den er en halv million billigere – det er penger det også, hører vi fra baksetet.

Publisert Sist oppdatert

Mercedes-Benz S-Klasse og Lexus LS

Først publisert i Bil 4 - 2008.

Et særtrekk med store luksusbiler, er at eieren som regel sitter i baksetet. Denne testen kunne derfor ikke bli helt realistisk uten at testlaget ble utvidet med et par representative baksetetestere, ikke
bli overrasket over at bladets redaktør var en av dem.

Etter en tid gikk han lei av alle nysgjerrige blikk inn i baksetet fra forbipasserende trafikanter – så han fant knappene som kjørte opp de mørke gardinene både på sidevinduer og bakrute. Litt privatliv må man jo unne seg på jobben

En bils utstyrsliste er vanligvis et langt gjesp. På disse to luksusbilene er utstyret så spesielt og avansert at vi ville snyte leserne for mye av underholdningen hvis vi unnlot å bruke plass på dette.

Vi trodde vi skulle få med Audi A8 i denne testen, den nye utgaven er klar for Norge i disse dager – men bilen var ikke kommet da vi måtte kjøre testen. Men vit at vi prøvde å få tak i den i flere land.

LES VIDERE:
- Lexus LS600hL- Mercedes-Benz S320 CDI
- Konklusjon
- Tekniske data

Powered by Labrador CMS