Vy utvider bilutvalget

Fra 15. juni ruller Vy ut 30 nye Tesla Model 3 som en del av utleietilbudet. "Turbilene" supplerer dagens Vybiler og kan leies for kortere og lengre perioder.

Publisert Sist oppdatert

De nye Tesla Model 3-bilene kan fra 15. juni leies gjennom Vybil-appen på samme måte som de 250 elektriske bybilene som allerede står plassert rundt i Oslos gater.

– Med våre elektriske bybiler har mange tilgang på et miljøvennlig biltilbud til daglige gjøremål i Oslo, uten å måtte eie bilen selv. Med de nye Teslaene får vi i tillegg større biler med mer bagasjeplass og firehjulsdrift, som også egner seg til hytteturer eller norgesferie, sier konserndirektør for Kundeopplevelse og innovasjon i Vy, Synne Homble.

Vy sine turbiler skiller seg fra andre bildelingstjenester fordi de kan direktebestilles i appen og du enkelt kan forlenge leietiden hvis du ønsker å beholde bilen lenger. Det gjør ifølge Vy tjenesten mer fleksibel enn andre leiebiltjenester.

Vys bildelingstjeneste er et enkelt konsept der du med Vybilappen låser opp bilen som står parkert i en gate nær deg, eller på en av selskapet parkeringsplasser i Oslo.

Bilene leies per minutt, eller til en døgnpris som blir billigere jo lengre du beholder bilen sammenhengende. Lading, parkering i tråd med bestemmelsene og bompengepasseringer i Oslo er inkludert i prisen.

Turbilen kan lades på Teslas ladenettverk. Strømmen betaler du ikke for – dette er alltid inkludert i prisen på alle Vybiler.

– Med det nye tilbudet vårt har vi både turbiler og bybiler som hver for seg dekker ulike behov hos brukerne. Tjenesten som tidligere het Din Bybil, har nå derfor skiftet navn til Vybil. Sammen utgjør Vybilene en mer helhetlig tjeneste, som gir brukerne av bilene et enda bedre alternativ til å eie bil selv, sier Homble.

Du finner flere detaljer og priser på denne siden hos Vy

Powered by Labrador CMS