Ny bil til ferien?

Planlegger du å anskaffe deg ny bil til sommerferien? Aldri har utvalget av bruktbiler fra norske merkeforhandlere vært større enn nå.

Publisert Sist oppdatert

Enten du er på jakt etter en sportslig cabriolet for egotrippen eller en fullvoksen og fleksibel familiebil, er sjansen stor for at du finner det du leter etter her på BilNorge.no. I skrivende stund kan vi tilby 21.544 brukte biler fra norske merkeforhandlere – noe som innebærer et trygt bilkjøp med gode muligheter for service og oppfølging.

Ved å bruke vårt avanserte søk, kan du legge inn de kriterier du ønsker. Har du lyst til å kjøre åpent i sommer, velger du å få frem en liste over cabrioleter.

Sist jeg sjekket inneholdt den oversikten 338 biler, den billigste en klassisk Boble cabriolet fra 1972 til kr 49.000, den dyreste en Porsche 977 Carrera 4S 2007-modell til kr 1.475.000.

Er du ute etter noe mer familievennlig, går du til Avansert søk og legger inn de kriteriene du ønsker med hensyn til biltype, årsmodell, prisklasse og utstyr.

Vil du heller slå til og kjøpe splitter nytt, finner du priser og data for alle nye biler som selges i Norge i vår omfattende database som oppdateres jevnlig med ferske data fra Opplysningsrådet for Veitrafikken (OFV).

Vi ønsker deg lykke til med bilkjøpet. Se også vår Bruktbilguide med nyttige tips og råd.

Powered by Labrador CMS