"Ingen STS neste år": Caddy

Dersom du er interessert i Cadillacs STS (hvilket du nok ikke er) kan du glemme ny modell til høsten. Caddy gjør det uvanlige og hopper over et modellår, før den igjen blir relansert som 2005-modell, da med bakhjulsdrift.

Publisert Sist oppdatert

Modelloverganger pleier å være myke, men her kommer vi til å se en overgang med et stort hull mellom den gamle og den nye modellen. STS vil slett ikke forekomme som 2004-modell. Den kommer til å bli fjernet fra båndet på Hamtramck-fabrikken. Så vil det ta et helt år, og så vil den dukke opp i komplett fornyet utgave. Basert på GMs kostbare Sigma plattform, med bakhjulsdrift og alt som skal til nå, bygget ved siden av CTS og SRX på GMs Grand River fabrikk i Lansing.

Og dette er i grunnen bare for nok en gang å be Cadillac slutte med disse fjollete bokstavkombinasjonene. Ingen jeg kjenner husker dem, eller vet hvilke modeller de beskriver. Det er greit at Cadillac er på jakt etter yngre kunder, men behøver de bruke denne type hjernedreper-gymnastikk for å ekskludere de tradisjonelle?

Powered by Labrador CMS