Woodward med Beach Boys

I år blir deler av Dream Cruise et skikkelig “Huskeru?”. Beach Boys skal stå i spissen for det Ford-sponsede ’Cruisin’ Legends’ opplegget, der inntektene går til et fond for sukkersykeforskning, spesielt rettet mot ungdom.

Publisert Sist oppdatert

Cruisin Legends er på mange måter starten på denne utrolige weekenden, og finner sted i downtown Birmingham på fredagskvelden den 19. august. Ford har vært flinke til å bygge opp temaer rundt akkurat deres del av denne utrolige happeningen - for eksempel vil Little Deuce Coupe bli et hovednummer når Beach Boys har dratt i gang. Og samtidig skal en nybygget reproduksjon av Little Deuce Coupe, en 1932-basert hotrod, bli auksjonert bort på eBay. Auksjonen er i gang snart, og resultatet vil bli bekjentgjort under konserten.

Ford har mye å vise, ny Mustang for eksempel, og masse å forsvare, Roadstere og T-birds har inspirert flere generasjoner av cruisere, for ikke å snakke om musikken deres. Ford skal vise dere av denne arven ved å hente frem 150 klassikere og konsepter til en spesiell historisk presentasjon, og en egen Racing Alley skal hedre Fords innsats i bilsport.

Og er det ikke akkurat dette du er ute etter, er det nok annet å ta seg til. Bare glane for eksempel. Innpå 2 millioner fans fra hele kontinentet, med minst 40.000 biler kommer til Detroits forsteder denne weekenden for å ta del i den tilfeldige paraden nedover Woodward.

Jeg mener, Cruisin har ikke skjedd før du har vært der.

Hører du, Anita?

Powered by Labrador CMS