2006 Charger: 50% over

Sist jeg så etter var den første 2006 Dodge Charger - med Richard Petty overlevering av nøklene på Darlington Raceway i mai - oppe i 50.100 dollars på eBay. Startprisen var 35.000.

Publisert Sist oppdatert

Veldedighetsauksjoner på nett der den første produksjonsutgaven av en eller annen litt spesiell bil selges til høystbydende er stadig populært. En av de siste som benytter denne formen for markedsføring, og lar Frelsesarmeen nye godt av det er Daimlerchrysler som har lagt ut en av sine nye Dodge Charger, 2006 modell, for salg.

Siste dag du kan by er den 11. februar, og det er nok sannsynlig at vi da skal kunne se mange flere bud enn de 23 som har vært inne når dette skrives, og at budene derfor også har kommet et stykke over dagens $50.100,-

For her er det ikke bare bilen som selges. Han som får tilslaget må hente den ved et NASCAR-løp i Darlington, South Carolina, i mai. Der står racerlegenden Richard Petty klar med nøklene. Han har nok en og annen Charger-historie å by på: de tre årene han vant NASCAR-mesteskapet, i 1972, 1974 og 1975, kjørte han en Charger som han hentet til sammen 36 førsteplasser med.

Dessuten får du med deg alle tiders veggpynt: et racingskall av den typen som brukes på NASCAR-bilene. Dette skallet er signert av blant andre Petty, Kasey Kahne (Rookie-of-the-year) og Dieter Zetsche, Chrysler-sjefen.

Bilen ble introdusert i Detroit for en måned siden, og akkurat dette racingskallet ble brukt for å kamuflere bilen foran 3.500 journalister som var med på debuten. I uken etter presentasjonen hadde web siden til Dodge hatt flere enn 300.000 Charger hits og flere enn 50.000 ba om mer informasjon. For Chrysler smaker dette av suksess. Så får vi se hva auksjonen kan bringe da.

VIDEOER:
- Introduksjonen av Dodge Charger

- Richard Petty (Charger-legende)
- Kasey Kahne (Rookie-of-the-year)

Powered by Labrador CMS