Ford Focus ST
Ford Focus ST
Ford Focus ST
Ford Focus ST
Ford Focus ST
Ford Focus ST
Ford Focus ST
Ford Focus ST
Ford Focus ST
Ford Focus ST

Focus ST til filmen

På Frankfurt-utstillingen i høst avduket Ford neste generasjon Focus ST. Nå går den til filmen.

Publisert Sist oppdatert

Focus ST blir sentral i filmen The Sweeney som spilles inn i England for tiden. De flyvende detektivene Jack Regan (Ray Winstone) og George Carter (Ben Drew) står i spissen for en gjeng politifolk som vil jage Londons kriminelle i raske Ford Focus ST-biler.

Takket være bilens turbomatede toliter med 250 hester, får de kriminelle det tøft når de skal komme seg unna lovens lange arm.

Nye Focus ST skal i salg på 40 markeder neste år og ble vist i produksjonsklar drakt på bilutstillingen i Frankfurt i september. Ford lover en ekte entusiastbil i praktisk innpakning.

LES OM: Fords globale sprintlag

Sist måned ble et antall førproduksjonsbiler levert til filmsettet, sammen med andre Ford-modeller som Mondeo, Galaxy og Transit.

Regissør og manusforfatter Nick Love har også filmer som The Football Factory og The Firm på cv’en sin. Filmen The Sweeney er basert på en TV-serie fra 1970-tallet. Også den gang var Ford sterkt representert med biler som Granada, Consul og Cortina.

- Det var viktig for meg å samarbeide med Ford siden deres tilknytning til den originale TV-serien var så sterk. De er en perfekt partner, og jeg er så begeistret for Focus ST at jeg vil skaffe meg en slev, sier Love.

Produksjonsselskapet Vertigo anvender seks Focus ST i filminnspillingen som pågår frem til jul. Focus ST kommer på markedet neste vår, og filmen får sin premiere i september.

Powered by Labrador CMS