Ikke bare for leie

Husker du den spesielle leiebilutgaven av Mustang, GT-H som vi omtalte for noen måneder siden? Nå kommer det også en kjøpe-versjon av den spreke amerikaneren.

Publisert Sist oppdatert

En ny Fairlane skal baseres på konseptbilen fra Detroit 2005

Det er Automotive News som rapporterer at dette ble offentliggjort på et forhandlermøte i regi av Ford forrige uke. Shelby GT blir trolig navnet på modellen som får samme 325-hesters motor som Hertz-utgaven.

De samme fargene får den derimot ikke, i butikkversjonen kan du velge mellom sort eller hvitt med sølvfargede striper. Den får ellers de samme detaljene som leiebilen, deriblant klips i panseret og spesielle scoops på sidene.

Noe endelig antall er ikke oppgitt, men trolig blir 2007-utgaven av Mustang Shelby GT en bil for samlere, skjønt noen tusen eksemplarer vil trolig blir preparert ved Carrol Shelby’s anlegg i Las Vegas som allerede er i gang med å lage 500 GT-H for Hertz.

Ford røpet på den samme samlingen at de i 2008 vil sette en ny Ford Fairlane i produksjon. Bilen skal baseres på konseptutgaven med samme navn som vi møtte i Detroit i 2005, men Ford sier at navnet kan bli endret før den lanseres en gang neste år som 2008-modell.

Powered by Labrador CMS