Kino-mulighet i Detroit

Siden vi vier Detroit-utstillingen så mye oppmerksomhet, er det kanskje på sin plass å fortelle at dersom du besøker den neste år, vil dine muligheter for å få med en film eller tre være meget større.

Publisert Sist oppdatert

Detroit er meget opptatt av oppgraderingen som gjøres i byens sentrum og langs elven. Derfor er det faktisk en stor nyhet at nå kommer det en ny kino der. I det store komplekset som GM eier og som heter Renaissance Center, alt befinner seg der, eller like ved – utstillingshall, Red Wings, hoteller – skal det bygges en fire sals kino.

Det er norskættede Ron Slavik som skal drive anlegget, fra før av eier han kinoer i Pontiac Silverdome og i Compuware Arena i Plymouth. Den nye kinoen hans skal hete Riverfront 4 Theatres, og de kommer til å bli bygget slik at det også kan være bil-lanseringer der.

Kinoene er et av de siste elementene i den ombyggingsprosessen GM har gjennomført her. 500 millioner dollar har vært investert i RenCen, nye kontorer, en stor plaza mot elven, mer enn 50 butikker og restauranter. Og nå altså en kino som skal åpnes til våren.

Dermed får MoTown, tro det eller ei, to kinoer. Den andre har ti saler og ligger på Eight Mile, rett øst for Van Dyke, der Dream Cruise begynner å oppløse seg.

Jeg regnet med at dere gjerne ville vite det.

Powered by Labrador CMS