Honda Traffic Crawler
Honda Traffic Crawler
Honda Traffic Crawler
Honda Traffic Crawler

Tre politihjul fra Honda

I årets designkonkurranse, en god tradisjon i forbindelse med bilutstillingen i Los Angeles, deltar Honda, Japan, med en annerledes trehjuling.

Publisert Sist oppdatert

Bilutstillingen i Los Angeles åpner i helgen, og som vanlig har de fått med noen av de store bilfabrikkenes toppdesignere på å drømme seg inn i fremtiden. I år er temaet «Politibil som møter behovene i 2025».

Det er også ganske vanlig at arrangørene har fått med seg kjente designere som dommere for å finne det mest vellykkede forslaget, men i år er dommerkollegiet forsterket med en tidligere politimann fra California – som for sikkerhets skyld også er en av USAs store bilsamlere.

En fagjury som behersker alle fag, med andre ord.

For første gang deltar et oversjøisk designkontor i dette arrangementet. Det er de hjemme hos Honda som åpenbart synes at deres California-kolleger har det så morsomt at dette vil de også være med på.

Denne tre-hjuls Traffic Crawler kommer derfor fra Hondas Advanced Design plassert midt i hjertet av Tokyo.

Utgangspunktet er at nå (altså i 2025) begynner den gamle California bilkulturen å vokse frem igjen i kjølvannet på ubegrenset bruk, nå som alle bilene er utslippsfrie og bygget av organiske materialer.

Dermed har vi igjen fått et ganske forvirret trafikkbilde, ikke minst fordi bilene begynner å bli virkelig store. Derfor har det vært nødvendig å bygge patruljebiler som er tøffe, tåler en trøkk, og som kan ta seg lett frem i den tette trafikken.

Sporty mobilitet lover Honda oss her, koblet med den tøffheten som er nødvendig for å håndtere tøffe trafikksituasjoner.

Ren Manga, spør du meg.

Powered by Labrador CMS